Meer resultaten voor app

 
app
 
Duizenden aanmeldingen voor app OLVG corona check Skipr.
De app kwam tot stand in samenwerking met zorgonderneming Luscii. De technisch specialisten van dat bedrijf en de medisch specialisten van het OLVG slaagden erin de corona check binnen een week te bouwen en te lanceren. Dat kon doordat de app van Luscii afgelopen jaar al zo was aangepast dat hij flexibel in te richten is.
Download de gratis route.nl app voor fiets en wandelroutes. Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. UnlimitedRoutes. PublishRoutes. NoAds. SpokenNavigation. Facebook. Twitter. Instagram. Pinterest.
Deze link opent automatisch via de route.nl app. Heb je de route.nl app nog niet op je telefoon? Ga dan snel naar de App store voor de iOS app of Play store voor de Android app. Lees hier meer over onze app.
De Bewuzt Zorg app.
Uw kind kan zelf de Zorg app downloaden en deze gegevens bekijken. Kan ik de Zorg app gebruiken als mijn verzekering nog niet is ingegaan of als ik niet meer bij Bewuzt verzekerd ben? Je kunt inloggen in de app als je op dit moment een verzekering hebt bij Bewuzt.
Lees alles over de Reanimatie App Hartstichting. list. pause. play. location. sphere. stack. arrow-left. arrow-right. arrow-right-la. arrow-left-la. mail-bordered. grid. dots. user. guide. cart. phone. pdf. zoom. donation. home. trash. faq. package. profi
Met de volledig vernieuwde Reanimatie App is jouw kennis over reanimatie altijd en overal up-to-date. Download daarom direct de gratis app. De app heeft meerdere oefeningen, een kennisquiz en veel informatie over reanimeren en een hartstilstand. Download de gratis Reanimatie App.
Apps.
Je hebt de keuze uit apps voor iOS en Android of kunt gebruikmaken van de browserversie. Let op: alleen voor tablets. Download de app. Let op: alleen voor tablets. Download de app. Start Presenter 10. Presenter 10-app in Prowise Central.
Gratis EHBO-app voor hulp bij veelvoorkomende situaties Rode Kruis Nederland.
Heeft iemand hulp nodig? De app is voor iedereen die snel wil weten hoe je eerste hulp verleent. Je krijgt instructies over hoe te handelen in meer dan tachtig veelvoorkomende EHBO-situaties. De app bevat ook gesproken instructies voor bij bewusteloosheid, hevige bloeding en ernstige verslikking.
Hartvannederland.
Zo werkt de Rotary App.
ZO DOWNLOAD JE DE ROTARY APP. Met de gratis Rotary App op je Android of Apple mobiele telefoon kun je Rotary nieuws bekijken, clubnieuws aanmaken, gegevens van clubleden bekijken en direct contact met hen opnemen en je attendance doorgeven. ZO DOWNLOAD JE DE ROTARY APP.
Informatie over de App International Card Services.
U bent klaar om de app te gebruiken! Download de ICS Creditcard App.: De ICS Creditcard App kunt u downloaden op uw smartphone of tablet. De app is op Apple en Android te gebruiken op toestellen vanaf iOs 11.0 en Android 6.0.
App GGD reist mee GGD Reisvaccinaties.
De app is off-line te gebruiken. Voor een update van informatie is het noodzakelijk dat u nu en dan beschikt over WiFi. Het systeem laadt dan automatisch de meest recente informatie in. De app is gemaakt voor Android en iOS.

Contacteer ons