Meer resultaten voor in

 
in
 
NRC Nieuws, achtergronden en onderzoeksjournalistiek.
Brussel werkt aan een maatregel waarmee de export van vaccins kan worden tegengehouden om gemaakte afspraken met producenten af te dwingen. Deze stap neigt ongemakkelijk veel naar vaccinprotectionisme. Onrust in de zorg. Strijd in zorg over beste mondkapje nu Britse variant oprukt. Het RIVM en beroepsorganisaties van verpleegkundigen schrijven verschillende soorten mondkapjes voor. De discussie legt de grote spanningen in de zorgsector bloot. Laatste nieuws coronacrisis. EMA scherpt advies aan over termijn voor tweede prik vaccin van Pfizer. De bijsluiter van het vaccin is bijgewerkt met het expliciete advies de tweede dosis na drie weken toe te dienen. Verder in dit blog: Voor de derde dag op rij is het aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen gedaald.
ALDI.
Naar ALDI APP. Onze aanbiedingen en een selectie uit ons assortiment. Meebouwen aan de vernieuwing van ALDI? Dan is dit dé kans! Kijk voor de mogelijkheden bij onze vacatures. Bekijk alle vacatures. Winkels en openingstijden. Bekijk waar de dichtstbijzijnde ALDI supermarkt bij jou in de buurt is. Aanbiedingen van volgende week. Proef de winter. Trots van ALDI. ALDI voor Altijd. Verse groente en fruit. Ovenvers gebakken brood. Meer gemak dan u denkt. Disney Kitchen assortiment. Onze groente en fruitwereld. Vers vlees bij ALDI. Kaas bij ALDI. Klimaat en milieu. Bouwkavels en winkelruimtes. Winkels en openingstijden. Certificaten en keurmerken. Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actie-artikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht. Mochten de actie-artikelen sneller uitverkocht zijn dan voorzien, dan vragen wij hiervoor begrip. Er geldt maximaal 4 dezelfde non-food aanbiedingen per klant per bezoek. De afgebeelde artikelen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens. Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? E-mail Gelieve het veld in te vullen. SMS Gelieve het veld in te vullen. Kies een dag en tijdstip Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
DigiD Infomelding.
Er was langer dan 15 minuten geen activiteit in het scherm. Lukt het opnieuw inloggen niet? Sluit en open de browser opnieuw en log opnieuw in. Of verwijder de oude cookies, wis de browsergeschiedenis en log opnieuw in. Of gebruik een andere browser en log opnieuw in.
Inloggen in mijn account bij Landal GreenParks.
Volg de instructies in de e-mail om uw account te verifiëren. E-mail opnieuw verzenden? Vul uw e-mailadres in om de verificatie e-mail opnieuw te ontvangen. Verstuur opnieuw de verificatie e-mail. Om de verificatie e-mail opnieuw te versturen, vult u uw e-mailadres in en klikt u op de button.
Misdaad in Kaart politie.nl.
Ga naar Mijn buurt of de Misdaad in Kaart-pagina en vul daar uw postcode in. U vindt daar de contactinformatie van uw wijkagent, het dichtstbijzijnde politiebureau en andere informatie over de veiligheid in uw wijk. Kan ik nog meer te weten komen over Misdaad in Kaart?
Zes Meerdere doden doden bij bij schietpartij schietpartij bij in brouwerij Wisconsin in Buitenland Wisconsin Telegraaf.nl. Buitenland Telegraaf.nl.
Volgens de lokale politie schoot een man vijf mensen dood in een fabriek en sloeg hij daarna vermoedelijk de hand aan zichzelf. Het gaat volgens de politie om een 51-jarige inwoner van de stad die werkte in de fabriek, een grotere brouwerij van Molson Coors.
Inloggen in mijn account bij Landal GreenParks.
Volg de instructies in de e-mail om uw account te verifiëren. E-mail opnieuw verzenden? Vul uw e-mailadres in om de verificatie e-mail opnieuw te ontvangen. Verstuur opnieuw de verificatie e-mail. Om de verificatie e-mail opnieuw te versturen, vult u uw e-mailadres in en klikt u op de button.
DUO Inburgeren.
Ga direct naar inhoud. Dienst Uitvoering Onderwijs, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, naar de homepagina. Inloggen Mijn Inburgering. De toetslocaties zijn van woensdag 16 december tot maandag 1 maart gesloten. Vanwege het coronavirus neemt DUO ook nog andere maatregelen.
Actueel filmaanbod in de bioscoop Pathé.
Pathé All Stars. Snel tickets kopen. Kies je stad. Actueel filmaanbod in de bioscoop Pathé. Actueel filmaanbod in de bioscoop Pathé. Tijden en Tickets. Pathé All Stars. Werken bij Pathé. Pathé Unlimited Gold. Werken bij Pathé. Nu te zien. Pathé Ladies Night.
About Mijn Zilveren Kruis ZilverenKruis. Abroad. Achmea. additional-insurance. Address home. Aeroplane. Alternative Health. app-store. apple. Archive. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up. Avatar. Ballpoint. icons/rich/96/basic-insurance. Binocul
You can view your health care costs, modify your personal details and claim costs. Log in to Mijn Zilveren Kruis in Dutch only. Log in with the DigiD-app or SMS code. Find out more about DigiD. Submit your claims here or view the status of your claims.

Contacteer ons