Meer resultaten voor woning

 
woning
 
Bestel waardevolle informatie over uw nieuwe woning Kadaster.nl.
Of stel uw vraag direct via het contactformulier. Wat zijn de bestemmingsplannen in de buurt van uw huis of het huis dat u op het oog heeft? Past uw verbouwplan in het bestemmingsplan van de gemeente? Cijfers over de buurt. Het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS verzamelt cijfers zoals inkomensniveau, leeftijdsopbouw of gemiddelde WOZ-waarde. U kunt deze per woonplaats of buurt bekijken. Stappen eigen huis kopen. Van het oriënteren op de huizenmarkt tot het bieden, onderhandelen en tekenen van de koopovereenkomst: ontdek wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis.
Ik zoek een woning.
Ik zoek een woning. Vrije sector huurwoningen. Ik zoek een woning. Onze vrijkomende woningen staan op www.hureninhollandrijnland.nl. Voor de toewijzing van sociale huur en koopwoningen in de kernen Roelofarendsveen, Oude Wetering, Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Oud Ade Kaag en Oegstgeest geldt de huisvestingsverordening Holland Rijnland.
Privégebruik woning.
Woont u een deel van het jaar in een woning die tot uw zakelijk vermogen behoort? Dan berekent u voor de woning het privégebruik woning voor de periode dat u in het pand woonde. Tabel woningforfait 2020 Waarde van het woongedeelte.
Een woning kopen Lefier.
Een woning kopen. Verkoop van huurwoningen. Lefier biedt geregeld woningen te koop aan. Lefier bepaalt welke woningen voor verkoop in aanmerking komen. De bewoners krijgen dan als eerste de kans om hun woning te kopen. Komt een woning vrij doordat de huur wordt opgezegd?
Politie vindt drugs en geld bij inval in woning Leeuwarden Leeuwarder Courant.
De politie in Leeuwarden heeft dinsdagochtend vroeg bij een inval in een woning in de Leeuwerikstraat drugs en contant geld gevonden. Een 34-jarige Leeuwarder werd in de woning als verdachte aangehouden. In totaal werden 99 bolletjes vermoedelijk cocaïne en heroïne en 839 euro aan contanten aangetroffen.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 36 woningen bekijken.
U heeft op dit moment geen verborgen woningen. U kunt woningen verbergen door op de actieknop bij de advertentie op verberg" woning" te klikken. Op een mobiel apparaat kunt u de woning verbergen door deze van rechts naar links te swipen.
Boa's' treffen vakantieganger in Tilburgse woning, huiseigenaar beboet Tilburg e.o. bd.nl. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Play. Play. Faceboo
Boa's' treffen vakantieganger in Tilburgse woning, huiseigenaar beboet. TILBURG Een vrouw die eind september vorig jaar een weekje vakantie genoot op de bovenverdieping van een garage aan de Insulindestraat in Tilburg zal raar hebben opgekeken toen handhavers van de gemeente haar verblijf kwamen controleren.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 59 woningen bekijken.
Maar wel in.: De woning is bewaard. Klik hier om naar Mijn bewaarde woningen te gaan. De positie die u ziet, geven wij zo zorgvuldig mogelijk weer. U kunt hieraan geen rechten ontlenen als deze toch afwijkt. De woning is verwijderd uit Mijn bewaarde woningen.
Woningaanbod Vesteda Huurwoningen in heel Nederland.
Ambitie Vesteda sluit naadloos aan bij Actieagenda Wonen. 17 feb 2021. Vesteda start met selectie van eerste huurders voor 3D-geprinte woning. 05 feb 2021. Punt Sniep: verhuur start na overdracht woningen aan Vesteda. 03 feb 2021. Huren in 5 stappen.
WoningNet Regio Utrecht.
Nieuws uit de regio Utrecht? Slaagkans verdwijnt van de website. 20 januari 2021. Vanaf 22 januari ziet u geen slaagkans meer bij uw woningaanbod als u inlogt op onze website. Mijn slaagkans, de cirkel onder elke woningadvertentie met daarin de slaagkans van zeer laag tot zeer hoog, verdwijnt. Kosten voor woningzoekenden omlaag per 1 januari 2021. 23 december 2020. WoningNet en de woningcorporaties proberen zo efficiënt mogelijk te werken om zo kosten te besparen. Woningstichting Kockengen en Woningstichting Vecht en Omstreken fuseren per 1 januari 2021. 16 december 2020. Woningstichting Kockengen en Woningstichting Vecht en Omstreken fuseren per 1 januari 2021. Daardoor staan wij sterker en kunnen we ook kwalitatief groeien als organisatie. Huren of kopen. Verdeling van woningen. Een woning zoeken. Bezichtigen en accepteren. Over de website. Service en Contact? Let op: overtuigende oplichting en Phishing namens WoningNet. Er worden diverse valse sms en e-mail berichten verspreid waarin u gevraagd wordt om de verlengingskosten te betalen. Klik nooit op een link vanuit dit bericht! Log altijd direct in op onze website om uw kosten te betalen.

Contacteer ons