Resultaten voor antwerpen

 
antwerpen
 
Antwerpen Koekenstad.
Dit Antwerpen Koekenstad Solidairpakket is vanaf 13 mei tot 30 juni 2020, tijdens de normale openingsuren, beschikbaar bij Visit Antwerpen, Grote Markt 13, 2000 Antwerpen. Over Antwerpen Koekenstad. Antwerpen Koekenstad dompelt je jaarlijks onder in een wereld van koekjes en chocolade.
Hogere Zeevaartschool Antwerpen HZS.
Ga jij voor een maritieme opleiding? We geven je graag alle info voor een vlotte start. Deze opleiding is de voorbereiding tot Deck Officer. Aan boord kun je verder groeien tot Kapitein. Marine Engineering bereidt je voor om alle systemen aan boord te beheren.
Snorrenclub Antwerpen.
Thuis Info Geschiedenis World Championships 2019. Thuis Info Geschiedenis. World Championships 2019. De plezantste snorren van het land! Activiteiten en foto's.' De snorrenclub is met zijn tijd mee! Je vind ons elke dag terug op facebook, ook onze georganiseerde activiteiten en recente foto's' staan hier. Naar onze Facebookpagina. Via onderstaand formulier kan je contact met ons opnemen. Vul hieronder je gegevens in. Bedankt voor je bericht! De Konincklijke Snor, Adriaan Brouwerstraat 33, 2000 Antwerpen.
Welkom MAS Museum aan de Stroom.
Omdat we het welzijn van onze bezoekers en medewerkers erg belangrijk vinden, zorgen wij voor een veilig en ontspannend museumbezoek. Maar we vragen je wel om enkele maatregelen in acht te nemen. Plan je bezoek. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Home atlas, integratie inburgering Antwerpen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. integratie en inburgering antwerpen. Nieuw in Antwerpen? Omgaan met taal en diversiteit. Advies over vreemdelingenrecht. Sociaal tolken en vertalen. Wat doet Atlas? De teams van Atlas. Werken bij Atlas. Cijfers inburgering en Nederlands leren.
Middelheimmuseum in Antwerp.
Kunstenaar Tramaine de Senna 1981, Californië, woont en werkt in Antwerpen maakt voor de eerste editie van Publiek Figuur een nieuw werk op een lege sokkel in het Antwerpse stadspark. hedendaagse kunstenaars bewandelen koloniale sporen. zaterdag 29 mei 2021 tot zondag 03 oktober 2021 van 1000: tot 1700.:
Rubenshuis in Antwerp.
Waarom integreerde Rubens een ossenschedel in de portiek? Wat betekenen de Latijnse spreuken boven de toegangen? En waarom plaatste de meester een Herculesbeeld in zijn tuinpaviljoen? Een nieuwe online tour met 360 fotografie legt de geheimen van beide bouwwerken bloot en toont zeldzame sporen van Rubens als architect. Rubenshuis wint prestigieuze Europa Nostra Award 2020. Met de Europese Erfgoedprijzen / Europa Nostra Awards 2020 wint het Rubenshuis één van de meest gerenommeerde erfgoedprijzen ter wereld voor de restauratie van de portiek en het tuinpaviljoen. Restauratie portiek en tuinpaviljoen voltooid. De eyecatchers van het Rubenshuis, de portiek en het tuinpaviljoen, zijn terug zichtbaar. Na anderhalf jaar is de restauratie voltooid. Beide bouwwerken zijn ontworpen door Rubens zelf en bevatten zeldzame sporen van de meester als architect. Het Rubenshuis in 1 minuut. Het Rubenshuis in 1 minuut. Video of Het Rubenshuis in 1 minuut. Welkom in mijn huis! Peter Paul Rubens, briljant en veelzijdig kunstenaar, nodigt u uit in zijn stadspaleis in hartje Antwerpen.
deSingel.
Antwerpen stad Wikipedia.
De Antwerpse Zoo bevindt zich midden in de stad en huisvest meer dan 5000 dieren verdeeld over ongeveer 769 soorten. De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde houdt het welzijn van talloze dieren in de gaten en helpt sinds 1843 bedreigde diersoorten te beschermen. Er waren vele buitenverblijven rond Antwerpen, maar ze werden niet allemaal bewaard. Hierna volgen enkele opvallende hoven en gebouwen.: Rivierenhof Deurne: werd opgericht in de achttiende eeuw als lusthof ter Rivieren vanwege haar ligging bij de rivier het" Schijn." Sterckshof Deurne: voormalige herenwoning van de Antwerpse koopman Gerard Sterck. Te Couwelaar Deurne: dit kasteel was door de eeuwen heen onder meer in handen van vele kooplui. Een van hen was lakenhandelaar Gillis du Mont, die ook het Bisschoppenhof bezat. Torenhof: een van de weinige lusthoven die bewaard bleven binnen de Antwerpse ring. Het is gelegen aan de Markgravelei, in de buurt van het Koning Albertpark. Het was in de zeventiende eeuw bezit van de Italiaanse familie Annoni. Tegenwoordig maakt het deel uit van het provinciaal park Hof" van Leysen.
Antwerpen Boekenstad.

Contacteer ons